Silaplex Protective Anti-Breaking behandling

Så kan du få farvet eller afbleget dit hår uden bekymring.

Følelsen af at håret skades eller bekymringer over hårets sundhed, kan af og til begrænse os i vores valg om at farve eller afblege håret når vi er hos frisøren. Vi ønsker at bevare hårets kvalitet også efter behandlingen.
Nu er der en revolutionerende ny behandling, som betyder, at vi skåner dit hår ved alle salonbehandlinger.

SILAPLEX indeholder SILAMIN-BOND teknologi, som er eksklusivt udviklet af Montibellos laboratorier og beskytter håret ved hjælp af en række særlige ingredienser:

Silamin K: Et stof dannet af silanol og aminosyrer fra planteprotein, som lægger sig omkring bindingerne i hårets keratinfibre og har en gavnlig dobbeltvirkning:
Dannelse af et beskyttende skjold, som forhindrer restprodukterne fra de kemiske reaktioner i at skade hårets aminosyrer.
Dannelse af et indre net, som styrker hårets struktur og nedsætter risikoen for at håret knækker.

ARGININ: En af kroppens essentielle aminosyrer. Et lille molekyle, der let binder sig til hårets fibre og kan trænge ind i hårets dybere lag for at styrke dets struktur.

TRIGLYCERIN S: En emulgator, som virker ved at binde SILAMIN K og ARGININ til håret, hvor den giver en holdbar og effektiv beskyttelse af hårets struktur. Triglycerin virker desuden fugtgivende og gør håret blødt og nemmere at rede ud.

Fordelene ved silaplex:
Styrker hårets indre struktur.
Beskytter hårfibrene mod skader fra farve-, afblegning-, permanentbehandlinger samt varmepåvirkninger, som føn, glattejern, m.m.
Nedsætter risikoen for at håret knækker.
Synlige resultater allerede efter første behandling.
Virker i alle hårtyper.